Новини » Автоновини

CITROËN печели награда  „Търговска динамика“ в конкурса на L’AUTOMOBILE



Admin22.06.2020г 

CITROËN печели награда  „Търговска динамика“ в конкурса на L’AUTOMOBILE

•Citroën е марката избрана за носител на наградата "Commercial Dynamism" в 41-вото издание на конкурса на L'Automobile.
• Отличието свидетелства за динамичното развитие и растеж на Citroën. Именно Citroën е марката, която бележи най-голям ръст на френския пазар сред първите 10 автомобилни марки по обем продажби през 2019.
•Citroën е избрана за победител от читателите на L´Automobile, което доказва популярността на марката и успеха на нейната политика да бъде възможно най-близо до крайния потребител!

В 41-то издание на наградите на L’Automobile, Citroën получи отличието "Commercial Dynamism". В ежегодния конкурс, който е абсолютно независим от конструктурите, традиционно се награждават автомобилни брандове и отделни личности от бранша, които през изтеклата година са се отличили от своите конкуренти или са постигнали определени резултати.

Изборът на победител в различните категории е колаборация между редакторския екип и читателите на списанието. Редакторският екип определя трима финалисти във всяка категория след което участие в гласуването взимат и читателите с гласуване в интернет. През 2020, категориите бяха 6 – дизайн, иновации на борда, управление на енергийния преход, търговска динамика, спортни постижения и страст.

В категорията "Commercial Dynamism" се състезаваха марките Citroën, Škoda и Suzuki.

През 2019, Citroën отбеляза най-голям ръст на пазара измежду първите 10 марки по обем продажби (леки автомобили) във Франция с растеж 5 пъти по-голям от този на пазара. Пазарният дял на Citroën за 2019 е 11,5%, което е доказателство за успешната продуктова политика на марката.

Амори де Бурмонт, Търговски директор Citroën Франция коментира: "Оргомно благодаря за това отличие, което споделям с целия ми екип, нашите дилъри и агенти, които ежедневно полагат усилия за успехите на Citroën. То принадлежи на тях!
Нашата марка бележи отлични резултати на пазара на леки автомобили през 2019 и 2020 година. Адаптираме се към нуждите на клиентите, обновихме гамата, стартирахме офанзива по отношение на електрификацията с моделите Ami, C5 Aircross SUV Hybrid, ë-Jumpy, както и новото поколение на C4, което ще предлага и 100% екектрическа версия! Благодаря Ви за отличието още един път и повярвайте ми: изненадите от Citroën не спират до тук! "

Източник: www.citroen.bg
 




Коментари

Добави коментар

Реклама